Den gula anakondan…

Ska sanningen fram så hade det ingen betydelse vad vi gjorde när vi väl kommit in i Pantanal, målet var ändå alltid att se den gula anakondan, så det är väl lika bra att vi får den överstökad 😉

Guiderna sa att det fanns en gammal och stor en… Var vi ute på floden så letade vi, red vi letade vi, åkte vi lastbil letade vi och vandrade vi så letade vi! Men vi hittade den inte. Inte förrän när vi var på väg hem och då var jag och C inte med! I stället för att åka med lastbilen (som nu inte hade några fastsurrade bänkar på flaket utan bara några gamla madrasser) och skaka i flera timmar, valde vi att åka i den lite mer bekväma lilla bussen. Vi möttes vid en ”vägkorsning” efter några timmar och vi fattade ju att nånting hade hänt. Dels var lastbilsgänget sena, dels var de oförskämt glada. Jojomänsan, det hade träffat anakondan. Vi som i flera dagar hade letat efter den och så helt plötsligt så ligger den PÅ VÄGEN!!!

Vi var ju så klart glada för våra kamraters skull, men attans vad surt… Jag har ju inget kort på den men jag har ”snott” en bild från en av våra guider – Levy – som är taget av ett annat  gäng och där godingen syns. Levy, som är den mest inspirerande guide jag träffat, står till höger. Mannen i mitten var ”big boss” och ägde firman som fixade boendet, maten och guiderna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s