Seglarmingel…

Vill du bli inspirerad av alla fantastiska kvinnor som är på havet? Då skall du komma till GQSS seglarmingel den 16 oktober i Göteborg!

Milo Dahlmann som sparat ihop till sin egen båt som hon låtit bygga i Estland, sedan seglat härifrån och till Antarktis och tillbaka berättar om sin resa och vikten av kommunikation ombord. Kommunikation både rent teknisk hur hon använder VHF och kortvägsradio för att hålla kontakta med omvärlden, och om kommunikationen ombord som växlar när hon ibland korsat Atlanten ensam, och ibland haft två gäster ombord.

Svenska SjöräddningsSällskapet, om vikten av att kunna kommunicera med omvärlden, GKSS acessibiltycenter berättar om deras satsning på handikappsegling. GQSS kommer att presentera oss som klubb, och ha en utställning i pausen. Det kommer flera klubbar och företag göra. Du får chans att ta många nya spännande kontakter och förhoppningsvis lära dig något nytt.

Du anmäler dig och betalar direkt till Sjösportskolan på länken .

Ett annat av Sjösportskolans arrangemang – Womens Only på Farr 65:an Celeste,  från Långedrag till Lysekil i augusti. Läs mer om min segling med 20 tjejer  här

Annonser

En kommentar på “Seglarmingel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s